First VR 3d sex game

First VR 3d sex game
3Dxchat

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ενεργειακή Επιθεώρηση

Η εφαρμογή Ενεργειακή επιθεώρηση είναι ένα app που μπορεί να υπολογίσει την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού. Αυτή κυρίως χρησιμοποιείται σε περίπτωση που πρόκειται να νοικιάσεις ή να πουλήσεις κάποιο ακίνητο έτσι ώστε να ξέρεις ποσό ενεργοβόρο είναι.



Το εν λόγω app έχει δημιουργηθεί από μηχανικούς οπότε δεν είναι τίποτα τυχαίο από αυτά που περιέχει. Ανοίγοντας την εφαρμογή το πρώτο πράγμα που θα δεις είναι το αρχικό μενού που περιλαμβάνει, ένα κεντρικό button για να ξεκινήσεις την μελέτη σου και μια κατηγορία για τ ‘αυθαίρετα. Στο κάτω μέρος την οθόνης  μπορείς να βρεις τα στοιχεία επικοινωνίας των δημιουργών, την νομοθεσία όσο αναφορά την ενεργειακή απόδοση και τέλος κάποιους συνεργαζόμενους μηχανικούς.
Όταν ξεκινάς την μελέτη πρέπει πρώτα να επιλέξεις την περιοχή, μετά τον τύπο κατοικίας, τι κουφώματα έχεις κι ότι μπορεί να έχει σχέση με την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού. Στο τέλος αφού προσθέσεις όλα τα χαρακτηριστικά σου βγάζει ένα αποτέλεσμα απόδοσης.
Όπως αναγράφετε και στην εφαρμογή το αποτέλεσμα είναι ενδεικτικό για να έχεις μια ιδέα και σε παροτρύνει να επισκεφθείς κάποιο μηχανικό και να έχεις μια επίσημη και ολοκληρωμένη άποψη. Στην επιλογή των αυθαίρετων, αφού καταχωρήσεις τα στοιχειά σου σου δείχνει μια τελική τιμή της άξιας για να βγάλεις άδεια νομιμοποίησης. Τόσο απλά.
Η εφαρμογή είναι απλή γραφιστικά αλλά ιδιαίτερα πρακτική ειδικά αν έχεις πάρε δώσε με ακίνητα. Σίγουρα οι μηχανικοί θα την εκτιμήσουν ιδιαιτέρως αφού μπορούν να έχουν μια γρήγορη εικόνα για το ακίνητο σε χρόνο dt. Είναι free και εξαιρετικά χρήσιμη αν ασχολείσαι μ ‘αυτό τον τομέα ή απλά θες να’χεις μια δεύτερη άποψη για το ακινητό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Virtual Reality is here

CHITIKA Adds