First VR 3d sex game

First VR 3d sex game
3Dxchat

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Οι τελευταίες ώρες της Μέριλιν Μονρόε και τα σενάρια θανάτου!



Πενήντα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε και ακόμα αναπάντητο παραμένει το ερώτημα: ανθρωποκτονία, αυτοκτονία ή ιατρική αμέλεια;
Ήταν 5 Αυγούστου του 1962 όταν ο ιατροδικαστής κλήθηκε να «ανοίξει» το άψυχο σώμα της 36χρονης καλλονής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή που θα δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις.
Αντί για απαντήσεις όμως δημιουργήθηκαν επιπλέον… ερωτήματα σχετικά με το πώς προήλθε ο θάνατος της.

«Το στομάχι είναι σχεδόν άδειο… Δεν καταγράφεται κανένα υπόλειμμα χαπιών. Δείγμα γαστρικού περιεχομένου, το οποίο τέθηκε στο  πολωτικό μικροσκόπιο, δεν δείχνει διαθλαστικούς κρυστάλλους. Το παχύ έντερο παρουσιάζει συμφόρηση και μοβ χρωματισμό». Αυτά αναφέρει στην έκθεση που συνέταξε ο ιατροδικαστής Νογκούτσι και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο αίμα και το ήπαρ καταγράφεται μαζική συγκέντρωση βαρβιτουρικών και αυξημένα επίπεδα ένυδρου χλωράλης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος οφείλεται σε οξεία δηλητηρίαση από υπερβολική δόση φαρμάκων.
Ωστόσο, ακόμα και σήμερα τίθεται υπό αμφισβήτηση το συμπέρασμα του.
Το τελευταίο βράδυ και τα σενάρια
Η αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε νεκρή, γυμνή στο κρεβάτι του διαμερίσματός της, στο Λος Άντζελες. Στο κομοδίνο της βρέθηκαν αραδιασμένα καμιά δεκαριά μπουκάλια με διαφόρων ειδών φάρμακα, μεταξύ αυτών και βαρβιτουρικά. Όπως πολλοί άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, η Μέριλιν ήταν εθισμένη στα χάπια και το αλκοόλ, μέσω των οποίων προσπαθούσε να καταπολεμήσει το άγχος, την κόπωση και τις αϋπνίες. Σημείωμα αυτοκτονίας δεν βρέθηκε, ενώ οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν καλές για την  ίδια.
Οι θεωρίες συνωμοσίας που διατυπώθηκαν πολλές. Σενάρια φόνου υπό τις οδηγίες των Ρόμπερτ και Τζον Κένεντι, ιατρικό λάθος και υπερδοσολογία φαρμάκων, ακόμα και το σενάριο δολοφονίας από τη Μαφία ή τη CIA είχε ακουστεί έντονα.
Τα σενάρια αυτά ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι κάποια δείγματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν αναλύθηκαν ποτέ…
Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Virtual Reality is here

CHITIKA Adds