First VR 3d sex game

First VR 3d sex game
3Dxchat

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Bad Piggies

Πραγματικά όταν ένα παιχνίδι με απορροφά τόσο ώστε να μην έχω τον νου μου καν στο review το θεωρώ μεγάλη επιτυχία. Όταν το πιάσεις δεν μπορείς να σταματήσεις. Το Bad Piggies είναι ένα τρομερά αστείο και διασκεδαστικό παιχνίδι.

Σ’ αυτό το puzzle/physics game η Rovio έχει κάνει κάτι πραγματικά διασκεδαστικό κι αστείο. Πήραν τους κακούς από το Angry Birds δηλαδή τα πράσινα γουρουνάκια και τα κάνανε πρωταγωνιστές με το δικό τους παιχνίδι. Έτσι τα γουρούνια καταστρώνουν τα σχέδια τους ν ‘αρπάξουν τα αυγά και τα βοηθάς εσύ.




Οι παίχτες στην προκειμένη περίπτωση έχουν σαν αποστολή να κατασκευάσουν κάτι ετοιμόρροπα οχήματα και να χώσουν μέσα σ’ αυτά τα γουρούνια, με σκοπό να μαζέψουν αστέρια στην κάθε πίστα. Έτσι το πρώτο αστέρι το κερδίζεις αφού καταφέρεις να πας το γουρούνι στην γραμμή του τερματισμού όμως το δεύτερο και το τρίτο θέλουν λίγο παραπάνω σκέψη για να τα μαζέψεις. Ίσως η σκέψη μονή της να μην είναι αρκετή, γι ‘αυτό το παιχνίδι σε εφοδιάζει με ρουκέτες, φτερά, μηχανές, μπουκάλια αναψυκτικών. Όπως και να το κάνεις επικρατεί μια τρελά. Καθώς οι παίχτες προσπαθούν να μαζέψουν αντικείμενα, να σπάσουν χρονόμετρα και γενικά να κάνουν όλο και πιο περίπλοκα πράγματα τ ‘οχήματα γίνονται ολοένα και πιο σύνθετα.



Μια ωραία πινελιά σε κάθε επίπεδο είναι ότι οι παίχτες δεν χρειάζεται να μαζέψουν και τα 3 αστέρια με την μια. Πολλές φορές αυτό είναι κι αδύνατο. Έτσι όταν είναι να μαζέψεις ένα αστέρι που βρίσκεται σ ‘ένα απομακρυσμένο σημείο σίγουρα δεν θα προλάβεις το αστέρι του χρόνου. Έτσι μπορείς να ξαναπαίξεις την πίστα και να πάρεις το αστέρι που σου λείπει.To Bad Piggies δεν σε υποχρεώνει επίσης να πάρεις τ’ αστέρια με κάποια ορισμένη σειρά. Και τέλος τα επίπεδα μπορεί να χρειάζονται διάφορες παραλλαγές του εκάστοτε οχήματος.

Όταν ο παίχτης δεν καταφέρει να φτιάξει το όχημα της επιτυχίας τότε μπορεί να προσλάβει ένα μηχανικό που θα του πει την λύση. Ο μηχανικός κοστίζει πραγματικά χρήματα έτσι θα ’ταν καλό να είστε ενήμεροι πριν το δώσετε σε κάποιο μικρό παιδί.



Το Bad Piggies θα έλεγα ότι είναι σχεδόν τέλειο. Αυτό που μ ‘αρέσει στην Rovio είναι ότι δεν φοβάται να πειραματιστεί με διάφορα πράγματα. Με πάνω από 60 επίπεδα, με κρυμμένα αντικείμενα να μαζέψεις και με την υπόσχεση για παραπάνω free πίστες, το Bad Piggies αξίζει που βρίσκεται πρώτο στα top paid apps.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Virtual Reality is here

CHITIKA Adds